Ενημερωτικό παιδικού σταθμού

– Από τη Δευτέρα 11/1/21 οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο Μ.Α.Σ. Το ημερήσιο πρόγραμμα καθώς και το πρόγραμμα ειδικοτήτων θα υλοποιηθούν χωρίς μεταβολές. Το σχολικό λεωφορείο θα εκτελέσει κανονικά τα δρομολόγια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (υποχρεωτική η χρήση μάσκας). Το κυλικείο θα λειτουργεί κανονικά.

– Οι παραγγελίες φαγητού από το Καστρί, που είχαν πραγματοποιηθεί την εβδομάδα πριν το κλείσιμο του σχολείου θα μεταφερθούν για την εβδομάδα 11/1 έως 15/1. Οι γονείς που επιθυμούν να επιβεβαιώσουν την παραγγελία που είχαν δώσει, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

– Το έντυπο μετακίνησης  είναι και πάλι απαραίτητο κατά την προσέλευση και αποχώρησή του μαθητή από το σχολείο.

– Η άφιξη και η αποχώρηση θα πραγματοποιείται από την κεντρική είσοδο του Παιδικού Σταθμού για τα παιδιά του 2017 και από τη Γραμματεία για τα παιδιά του 2018.

– Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.

– Παιδιά που παρουσιάζουν αδιαθεσία, θα πρέπει να μην προσέρχονται στο σχολείο έως την πλήρη ανάρρωσή τους. Αν το σύμπτωμα είναι πυρετός, είναι αναγκαίο, να παραμείνουν σπίτι και να επιστρέψουν δύο 24ωρα μετά την πλήρη υποχώρησή του. Απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικού αποδεικτικού.

– Η είσοδος στο χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο στα παιδιά και στο προσωπικό. Η Γραμματεία του σχολείου θα εξυπηρετεί κανονικά τους γονείς/ κηδεμόνες, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Μ.Α.Σ. ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ