Ενημερωτικό Μαΐου 2023- βρεφονηπιακός

Ενημερωτικό Μαΐου 2023- βρεφονηπιακός
  • Την  Τετάρτη 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σχολική φωτογράφιση για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό από την κ. Μαριάννα Αρβύθη.
  • Την Κυριακη 7/5 10:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας OPEN DAY  «Κυριακή γνωριμίας – Φέρε και τον φίλο σου μαζί», για το Βρεφικό Σταθμό. Το OPEN DAY θα πραγματοποιηθεί  στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυριακή γνωριμίας», στο οποίο είστε όλοι προσκεκλημένοι. Παρακαλούμε να δηλώσετε στη γραμματεία του σχολείου τη συμμετοχή του παιδιού σας και του φίλου του.
  • Τη Δευτέρα 8 Μάιου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση MESSY PLAY για το Βρεφικό τμήμα. Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν στη τσάντα του παιδιού μία έξτρα αλλαξιά ρούχων.
  • Την Πέμπτη 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη του Παιδικού τμήματος (Παπαγαλάκια και Κουκουβάγιες) στο Φυτώριο «GreentoGreen», στο Βήσσα. Θα σας σταλούν οι αντίστοιχες υπεύθυνες δηλώσεις.
  • Την Παρασκευή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της συγγραφέως παιδικών βιβλίων Γιολάντα Τσορώνη. Η αφήγηση του παραμυθιού θα πραγματοποιηθεί με διαδραστικές δραστηριότητες.
  • Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός τη Δευτέρα 15 Μαΐου θα είναι κλειστός λόγω της εορτής του ιδρυτή μας Ιωάννη Βαπτιστή Δελασάλ, καθώς η ημέρα θα διατεθεί προς επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.
  • Την Τετάρτη 17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε συμπληρώσει το έντυπο συγκατάθεσης μέχρι τότε και να τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!