Ενημερωτικό Απριλίου 2024

Ενημερωτικό Απριλίου 2024
  • Την Πέμπτη 4/4 και την Παρασκευή 19/4 θα επισκεφθεί τον Παιδικό σταθμό, ο κ. Φώτης Καλκαβούρας από το Πολιτιστικό σύλλογο Κρητών Σύρου, με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του project της Λαογραφίας και της Λαϊκής παράδοσης.
  • Την Τετάρτη 10/4 θα επισκεφθούν το σχολείο μας μαθήτριες από το τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Σύρου. Η επίσκεψη αυτή θα έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των 
    μαθητριών και την δυνατότητα εξοικείωσης τους με το αντικείμενο των σπουδών τους.
  • Την Πέμπτη 11/4 το παιδικό τμήμα θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στη βιοτεχνία λουκουμιών Λειβαδάρα, μέσα στα πλαίσια του project «Μια φορά και ένα καιρό ήταν η Σύρος…». Θα σας σταλούν προς συμπλήρωση οι απαραίτητες αιτήσεις συγκατάθεσης.
  • Την Τετάρτη 17 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε συμπληρώσει το έντυπο συγκατάθεσης μέχρι τότε και να  τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Κυριακή 21/4 10:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας OPEN DAY για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένoυ και του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Τα παιδιά  την ημέρα αυτή θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις, να παρακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη, να παρουσιάσουν το project «Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Σύρος…» καθώς και το χορευτικό τους στους γονείς και στα υπόλοιπα παιδιά. Στο Open day είναι  όλοι προσκεκλημένοι, όλοι οι γονείς και τα παιδιά της Σύρου ,ανεξαιρέτως αν φοιτούν στο σχολείο μας ή όχι.
  • Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα είναι κλειστός λόγω Πάσχα από τη Μ. Πέμπτη 2/5 έως και τη Λαμπρό Τρίτη, 7/5. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη μεταβολή των δρομολογίων του σχολικού λεωφορείου.

Σας ευχαριστούμε πολύ… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!