Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 ξεκίνησαν!!!

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 ξεκίνησαν!!!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου  και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα σπουδών μας, τα εξωσχολικά προγράμματα και τις καινοτόμες δράσεις μας. 

Η περίοδος των εγγραφών σε όλες τις βαθμίδες (Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) για το σχολικό έτος 2021-2022 ξεκίνησε.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται  να ενημερωθούν για την φοίτηση των παιδιών τους στα Εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το σχολείο και να γνωρίσουν το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές του. Λόγω της τήρησης των υγειονομικών μέτρων, η επίσκεψή σας θα γίνει με προγραμματισμένο ραντεβού. Οι εγγραφές αφορούν παιδιά που είτε φοιτούν ήδη σε αυτό είτε σε κάποιο άλλο σχολείο είτε ξεκινούν για πρώτη φορά τη σχολική τους ζωή.

Η περίοδος αυτή διαρκεί μέχρι την πλήρωση των ελεύθερων θέσεων στις διάφορες τάξεις και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα Εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δύνανται να εξυπηρετούν ακόμα και τηλεφωνικά ή διαδικτυακά όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες που  ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα προγράμματά τους και να κλείσουν ραντεβού «εξ αποστάσεως» με τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τον προγραμματισμό της συνάντησης με τη Διευθύντρια της ανάλογης βαθμίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου:

Πληροφορίες: κ. Τόνια Ρηγούτσου

Τηλ. 2281087713 (εσωτερικό 2)

Email: sgschool@otenet.gr

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα έντυπα που χρειάζεται να συμπληρώσετε για την εγγραφή του παιδιού, ενημερωτικό υλικό όλων των βαθμίδων καθώς και τον Εσωτερικό Κανονισμό των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου, με τον οποίο πρέπει να είστε σύμφωνοι για να προχωρήσετε σε εγγραφή. https://sgschool.gr/entypa

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη βαθμίδα που σας ενδιαφέρει πατώντας τον ανάλογο σύνδεσμο:

Περιήγηση στον Παιδικό Σταθμό «Η ΦΩΛΙΑ»: https://youtu.be/JK6tdInyL1E

Περιήγηση στο Νηπιαγωγείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»: https://youtu.be/kzjjKV4EKF0

Περιήγηση στο Δημοτικό «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»: https://youtu.be/b-kDDIWlgeI

Περιήγηση στο ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ Γυμνάσιο – Λύκειο: https://youtu.be/-29fr-_8yVk