ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • Στις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η 2η δράση του “Προγράμματος μετάβασης” από τον παιδικό σταθμό στο νηπιαγωγείο. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά του Παιδικού τμήματος δημιούργησαν και εικονογράφησαν το δικό τους παραμύθι. Τα παιδιά επισκέφθηκαν την τάξη του προνηπίου ώστε να το αφηγηθούν στους μεγάλους φίλους τους.
  • Τα παιδιά του βρεφικού τμήματος τον μήνα Φεβρουάριο θα ασχοληθούν με “Τα Μέσα μεταφοράς και τις Απόκριες” και τα παιδιά του Παιδικού τμήματος με “Τα συναισθήματα και τις Απόκριες”.
  • Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 5η συνάντηση MESSY PLAY για το Βρεφικό τμήμα. Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν στην τσάντα του παιδιού τους μια έξτρα αλλαξιά ρούχων.
  • Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό αποκριάτικο πάρτι και αποκριάτικα παιχνίδια. Την ημέρα αυτή τα παιδιά θα φορούν αυτοσχέδιες στολές. Την επιμέλεια και τη δημιουργία αυτών θα την έχουν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά.
  • Την Τρίτη 21/2 το Θεατρικό Παιχνίδι του Παιδικού τμήματος, Κουκουβάγιες και Παπαγάλοι, θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό δασάκι εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Θα ενημερωθείτε εκ νέου, ώστε να συμπληρωθούν οι κατάλληλες υπεύθυνες δηλώσεις.  
  • Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση που δεν έχει σταλεί κάποιο βιβλιάριο, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Την Παρασκευή 24/2 θα πραγματοποιηθεί το Αποκριάτικο πάρτι του σχολείου. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο με τις δικές τους προσωπικές στολές. Την ημέρα αυτή θα διατεθεί στα παιδιά μεσημεριανό γεύμα από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, το οποίο θα περιλαμβάνει καλαμάκι κοτόπουλο και σαλάτα. Οποίος γονέας επιθυμεί το παιδί του να μην φάει από το κέρασμα αυτό, θα πρέπει να φέρει δικό του φαΐ. Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί παραγγελία από τα Μαμά – Γειρεματα. Για οτιδήποτε πληροφορίες θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας. 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ….