Ενημερωτικό Οκτωβρίου - Βρεφονηπιακός

Ενημερωτικό Οκτωβρίου - Βρεφονηπιακός
  • Από τη Δευτέρα, 3/10, ξεκινούν οι ειδικότητες, εκτός από τις ξένες γλώσσες, οι οποίες θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα των ξένων γλωσσών, θα ανακοινωθεί στο ενημερωτικό του ΝοεμβρίουΟι ειδικότητες πραγματοποιούνται ανά τμήματα. Το πρόγραμμα των ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ(γεν.2019)- ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA(γεν. 2019)ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ(γεν. 2020)
ΔΕΥΤΕΡΑMessy play
ΤΡΙΤΗΘεατρικό ΠαιχνίδιΘεατρικό Παιχνίδι
ΤΕΤΑΡΤΗΓυμναστική 
ΠΕΜΠΤΗΜουσική 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
  • Σημείωση: Παρακαλούνται τα παιδιά να φορούν αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα, κάθε  Τετάρτη, που έχουν γυμναστική, για τη σωστή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων.  Για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων του MESSY PLAY, θα ενημερωθείτε εκ νέου για τις σχετικές βεβαιώσεις , που θα πρέπει να σας χορηγηθούν.
  • Την Τρίτη ,  11/10, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Τον μήνα Οκτώβριο, τα μεγάλα Προ – προνηπιακά τμήματα

( κουκουβάγιες και παπαγαλάκια) η θεματική με την οποία θα ασχοληθούν είναι «Το σώμα και οι αισθήσεις». Το μικρό Προ – προνηπιακό τμήμα (σπουργιτάκια)  θα ασχοληθούν με « Τα ζώα του αγροκτήματος»

Παράλληλα γίνονται και αναφορές στο Φθινόπωρο και την 28η Οκτωβρίου.

  • Τη Δευτέρα 31/10 και την Τετάρτη 2/11, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τις κουκουβάγιες και τα παπαγαλάκια (τα παιδιά της κ. Γιούλης Ροσσολάτου ,της κ. Κατερίνας Ρηγούτσου και της κ. Μαρκελίνας Ξανθάκη). Θα ενημερωθείτε εκ νέου για τη διαδικασία  διεξαγωγής της συγκέντρωσης.
  • Την Πέμπτη,  27/10, θα πραγματοποιηθεί  η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, για τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού χωρίς την παρουσία γονέων. Δεν θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού.
  • Την Παρασκευή, 28η Οκτωβρίου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω εθνικής εορτής.
  • Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τις Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης.
  • Παρακαλούνται οι γονείς οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμη τον λογαριασμό των παιδιών για την πλατφόρμα επικοινωνίας του σχολείου μας(G-Suite), να ανατρέξουν στα εισερχόμενα τους και να αποδεχθούν την πρόσκληση που τους έχει σταλεί. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το email, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, ώστε να αποσταλεί εκ νέου.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό μήνα!!!