Ενημερωτικό Οκτώβριος 2023 - Βρεφονηπιακός

Ενημερωτικό Οκτώβριος 2023 - Βρεφονηπιακός
  • Από τη Δευτέρα 2/10, ξεκινούν οι ειδικότητες, εκτός από τις ξένες γλώσσες, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον μήνα Νοέμβριο. Το πρόγραμμα των ξένων γλωσσών, θα ανακοινωθεί στο ενημερωτικό του Νοεμβρίου. Οι ειδικότητες πραγματοποιούνται ανά τμήματα. Το πρόγραμμα των ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

 

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ(γεν. 2020)ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA(γεν. 2020)

ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ(γεν. 2021)

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γυμναστική

Γυμναστική

 

ΤΡΙΤΗ

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μουσική

Μουσική

 

ΠΕΜΠΤΗ

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

 

 

  • Σημείωση: Παρακαλούνται τα παιδιά να φορούν αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα, κάθε Δευτέρα, που έχουν γυμναστική, για τη σωστή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων.
  • Την Τετάρτη 18/10, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Τη Δευτέρα 23/10 και Τετάρτη 25/10, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τα σπουργιτάκια (τα παιδιά της κ. Μαρίας Μπουντούρη και της κ. Αντωνίας Δελατόλα). Θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσω των email των παιδιών, για τη διαδικασία διεξαγωγής της συγκέντρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού
  • Την Παρασκευή 27/10,  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, για τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού χωρίς την παρουσία γονέων. Δεν θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού.
  • Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τις Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης.
  • Τον μήνα Νοέμβριο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων για τα παιδικά τμήματα (κουκουβάγιες και παπαγαλάκια) αναφορικά με την πρόοδο των παιδιών. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για περισσότερες λεπτομέρειες.
  • Παρακαλούνται οι γονείς οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμη τον λογαριασμό των παιδιών για την πλατφόρμα επικοινωνίας του σχολείου μας (G-Suite), να ανατρέξουν στα εισερχόμενά τους και να αποδεχθούν την πρόσκληση που τους έχει σταλεί. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το email, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, ώστε να αποσταλεί εκ νέου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό μήνα!!!