Ενημερωτικό Μαρτίου 2024

Ενημερωτικό Μαρτίου 2024
  • Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη των παιδικών τμημάτων στην πλατεία Μιαούλη, στο πλαίσιο του Project «Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Σύρος…».
  • Τη Δευτέρα 4/3 και την Τρίτη 5/3 θα πραγματοποιηθούν οι ενημερωτικές συναντήσεις του Παιδικού Σταθμού. Θα μπορείτε να συνεχίσετε να καλείτε στη γραμματεία του σχολείου για να κλείσετε ραντεβού.
  • Την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη των παιδικών τμημάτων στο Αεροδρόμιο της Σύρου, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας του προηγούμενου μήνα «Μέσα Μεταφοράς»
  • Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο ήδη μασκαρεμένα, με τις δικές τους στολές, από το σπίτι τους. Παρακαλούμε να το σεβαστείτε για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος της ημέρας αυτής. Αν κάποιο παιδί δεν επιθυμεί να μεταμφιεστεί είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό και θα προσέλθει στο σχολείο με τα κανονικά του ρούχα. Επίσης, το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών θα είναι καλαμάκια κοτόπουλο, σαλάτα και πιτούλες, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Την Τετάρτη 20 Μαρτίου , θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δελασάλ, γιορτή προς τιμήν της 25ης  Μαρτίου, χωρίς την παρουσία γονέων. Δε θα υπάρχουν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα.
  • Τη Δευτέρα 25Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Τα τμήματα που θα συμμετέχουν στη μαθητική αυτή παρέλαση θα είναι τα 2 τμήματα του Παιδικού Σταθμού (κουκουβάγιες και παπαγαλάκια). Τις επόμενες ημέρες θα σας δοθούν οι στολές παρέλασης (σκούρο μπλε πουλόβερ, κόκκινο φουλάρι και το σήμα του σχολείου). Η υπόλοιπη ενδυμασία για την παρέλαση είναι η παρακάτω, την οποία θα προμηθευτείτε εσείς.

 

Κορίτσια: Μπλε υφασμάτινη φούστα, άσπρο καλσόν και σκούρα παπούτσια.

Αγόρια: Μπλε σκούρο παντελόνι. Και σκούρα παπούτσια.

Μετά το πέρας της ημέρας αυτής, οι στολές θα πρέπει να επιστραφούν στις εκπαιδευτικούς στην αρχική τους κατάσταση, το συντομότερο δυνατόν.

Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τις επιπλέον πληροφορίες εκείνης της ημέρας.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!