Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουαρίου - Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουαρίου - Βρεφονηπιακός Σταθμός

  • Την Τρίτη 22/02, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση μη προσκόμισης του βιβλιαρίου, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Τη Δευτέρα 21/2,  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τα μικρά  Προ – προνηπια (τα παιδιά της κ. Γιούλης Ροσσολάτου και της κ. Αντωνίας Δελατόλα). Θα ενημερωθείτε εκ νέου για τη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού.
  • Την  Τετάρτη 2/3, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τα μεγάλα Προ – προνηπια (τα παιδιά της κ. Μαρίας Μπουντούρη και της κ. Μαρκελίνας Ξανθάκη). Θα ενημερωθείτε εκ νέου για τη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού.
  • Τον Φεβρουάριο αρχίζει το πρόγραμμα «Κυκλοφοριακή αγωγή», στο Βρεφονηπιακό σταθμό. Το πρόγραμμα αυτό θα πραγματοποιείται παράλληλα με τη θεματική του εκάστοτε μήνα. Το πρόγραμμα αυτό θα έχει διάρκεια 3 μήνες. Η Κυκλοφοριακή Αγωγή,  συνιστά τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης προκειμένου τα παιδιά  να λειτουργούν υπεύθυνα, ως πεζοί, ως συνεπιβάτες, ως ποδηλάτες και μετέπειτα ως οδηγοί. Η μύηση των παιδιών στην κατάλληλη οδική συμπεριφορά πραγματοποιείται  με θεωρητικό αλλά και βιωματικό τρόπο, στο mini πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του σχολείου μας.