Ενημερωτικό Βρεφονηπιακού - Δεκέμβριος 2023

Ενημερωτικό Βρεφονηπιακού - Δεκέμβριος 2023

  • Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους.
  • Την Τετάρτη 6/12, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό, λόγω της εορτής του Αγίου Νικολάου, πολιούχου του νησιού μας.
  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Νηπιαγωγείου μας εργαστήριο μετάβασης από τον Παιδικό Σταθμό στο Νηπιαγωγείο για γονείς και παιδιά, τα οποία φοιτούν μόνο στο Παιδικό τμήμα (γεννημένα 2020). Θα μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού καλώντας στη γραμματεία μας, στο τηλέφωνο 22810-87713. 
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κοινή δράση με μαθητές του Γυμνασίου μας προκειμένου να μας παρουσιάσουν το παραμύθι «ο Περπατούλης».
  • Την Πέμπτη  14 Δεκεμβρίου,  θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην αίθουσα Δελασάλ. Θα λάβετε επίσημα την πρόσκληση της γιορτής. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 18:00. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε εκ νέου.

*MAKE A WISH: Την ημέρα της γιορτής στον προθάλαμο της αίθουσας Δελασάλ, θα υπάρχει πάγκος με το «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ». Με το ποσό των 2€, μπορείτε να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών και παράλληλα θα λάβετε ως αναμνηστικό το Αστέρι της Ευχής. Η παραπάνω ενέργεια είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική.

  • Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε συνεργασία με τους μαθητές του Παιδικού σταθμού. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης από τον Παιδικό σταθμό στο Νηπιαγωγείο.
  • Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός μας θα παραμείνει κλειστός για τις διακοπές των Χριστουγέννων  από τις  25 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου .

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους !!