ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ
  • Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το παιδικό τμήμα θα συμμετέχει σε μία κοινή δράση με τον Παιδικό Σταθμό του Δελασάλ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Μικροί ξεναγοί Lasalle». Τα 2 σχολεία θα συνδεθούν διαδικτυακά και θα αναδείξουν τις ομορφιές της πόλης μέσω κατασκευών.
  • Την Τετάρτη 21/2, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Τη Τρίτη 20/2 και Τετάρτη 21/2 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για το βρεφικό τμήμα – Σπουργιτάκια (τα παιδιά της κ. Μαρίας και της κ. Αντωνίας ).  Οι συναντήσεις με τις εκπαιδευτικούς θα είναι σε ατομικά ραντεβού και θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσω email.
  • Τη Δευτέρα 4/3 και την Τρίτη  5/3 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συγκέντρωση γονέων για τα παιδικά τμήματα, Κουκουβάγιες και Παπαγαλάκια , αντίστοιχα. Οι συναντήσεις με τις εκπαιδευτικούς θα είναι σε ατομικά ραντεβού και θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσω email αλλά και στο ενημερωτικό του Μαρτίου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό μήνα!!!