ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - βρεφονηπιακός

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - βρεφονηπιακός
  • Από την Πέμπτη 2/11, ξεκινούν οι ειδικότητες των ξένων γλωσσών. Οι ειδικότητες πραγματοποιούνται ανά τμήματα. Το πρόγραμμα των ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ(γεν. 2020) – ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA(γεν. 2020)

ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ(γεν. 2021)

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γυμναστική

Γυμναστική

 

ΤΡΙΤΗ

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μουσική

Μουσική

 

ΠΕΜΠΤΗ

 Αγλλικά

Αγγλικά  

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 Γαλλικά

Γαλλικά  

 

 

  • Τη Δευτέρα 6/11 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τις κουκουβάγιες (τα παιδιά της κ. Μαρκελίνας και της κ.Αθηνάς). Την Δευτέρα 6/11 και την Τετάρτη 8/11 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για τα παπαγαλάκια  (τα παιδιά της κ.Γιούλης και της κ. Κατερίνας). Όσοι γονείς δεν έχουν κλείσει ατομικό ραντεβού με τις εκπαιδευτικούς, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία.
  • Την Παρασκευή 17/11,θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Κυριακή 19/11 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση για τις «Κυριακές γνωριμίας». Τα παιδιά και οι γονείς θα μπορούν να προσέλθουν την ημέρα αυτή στο σχολείο μας. Οι όμορφες αυτές Κυριακάτικες δράσεις 2 – 3 φορές το χρόνο, θα αποτελέσουν μία ευκαιρία, ώστε όλοι οι γονείς του κάθε τμήματος να γνωριστούν μεταξύ τους με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Η πρόσκληση θα μοιραστεί εντός των προσεχών ημερών.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό μήνα!!!