Διαγωνισμός ζωγραφικής στο Νηπιαγωγείο Μ.Α.Σ.

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,

Το διάστημα που διανύουμε, τα σχολεία του εκπαιδευτικού μας οργανισμού γιορτάζουν δύο σημαντικούς θεσμούς!

Την «Ημέρα των Αστεριών»  (εορτή της Αγίας Ούρσουλας, 21 Οκτωβρίου) και τις Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης (Ο εορτασμός τους ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου, που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης και λήγει στις 21 Οκτωβρίου).

Με αυτήν την αφορμή, προσκαλούμε όλους τους μαθητές να γιορτάσουν μαζί μας δημιουργικά!

Η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, το Νηπιαγωγείο «ο Άγιος Γεώργιος» Σύρου και η Ελληνογαλλική Σχολή Saint Paul διοργανώνουν διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο: «Εμείς…οι Άλλοι!». Η δράση αυτή θα ξεκινήσει 27 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου 2021.

Βασικός σκοπός, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας, είναι η αφύπνιση, η ενημέρωση, ο     προβληματισμός και η συνειδητοποίηση των μαθητών ότι μπορούν να αναζητούν την         ειρηνική συνύπαρξη με τον Άλλον, γιατί πολύ απλά…    «Εμείς είμαστε και… οι Άλλοι!»

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού &  Γυμνασίου.

Ειδικά οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μπορούν να επεξεργαστούν το θέμα με τις εκπαιδευτικούς τους και να δημιουργήσουν ομαδικά ή ατομικά έργα στην τάξη!

Θα ακολουθήσει δημοσίευση των επιλεγμένων έργων σε ψηφιακή έκθεση, που θα κοινοποιηθεί από το σχολείο. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη χαρά να εμπνευστούμε, να δημιουργήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί!

Η Διεύθυνση