Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου Ιανουάριος 2024

Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου Ιανουάριος 2024
  • Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, με αφορμή το νέο έτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα επισκεφτεί τους μαθητές και τις μαθήτριες στις τάξεις τους όπου θα τους κεράσει την καθιερωμένη βασιλόπιτα.
    ● Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της Μουσικής με την κ. Έλμα Ξανθάκη, η τάξη του Νηπιαγωγείου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση “ο Πέτρος και ο Λύκος” του εκπαιδευτικού προγράμματος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης σε live stream μετάδοση. Παράλληλα θα υλοποιηθούν δράσεις από τις εκπαιδευτικούς εμπνευσμένες από την παράσταση και τη φαντασία των παιδιών.
    ● Την Παρασκευη 19 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της θεματικής “ Ευ Ζην” των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γυμνάσιο του σχολείου μας. Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου θα παρουσιάσουν μέσα από παιχνίδια την ανατομία και λειτουργία της καρδιάς στους μαθητές του νηπίου.
    ● Η τάξη του Νηπιαγωγείου μας, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό Ρομποτικής που διοργανώνει η WRO Hellas για το έτος 2023-2024. Για επιπλέον πληροφορίες, θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσω email.
    ● Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, η τάξη του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιήσει διαδικτυακη σύνδεση με τον οργανισμό ΑΡΧΕΛΩΝ όπου θα μας ξεναγήσουν στο χώρο τους και θα ενημερώσουν τους μαθητές για την χελώνα Καρέτα-Καρέτα. Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι ο σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνα, ένα μη
    κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την έρευνα και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσω e-mail, για επιπλέον πληροφορίες.
  • Μέσα στον μήνα Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη για τα παιδιά του νηπίου σε Οδοντιατρικό ιατρείο, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων “Ευ Ζην”. Θα υπάρξει ενημέρωση μέσω e-mail.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία! Καλή Χρονιά! Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!