Επίσκεψη του Jean - Marie Ballenghien, visiteur adjoint στο ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου

Επίσκεψη του Jean - Marie Ballenghien, visiteur adjoint στο ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου

Στις 13 και 14 Μαρτίου ο m. Jean – Marie Ballenghien, visiteur adjoint και επικεφαλής των σχολείων ΔΕΛΑΣΑΛ με έδρα τη Γαλλία, επισκέφθηκε μαζί με την κ. Σ. Κανελλοπούλου πρόεδρο του Συ.Λ.Ε.Α. τα εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου.
Μαζί με τον γενικό διευθυντή και τις διευθύντριες όλων των βαθμίδων των εκπαιδευτηρίων συζήτησαν θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και απολογισμού για το διάστημα 2020-2023, αλλά και σχεδιασμού και προγραμματισμού για το διάστημα 2023-2026.
Τα διεθνές δίκτυο ΔΕΛΑΣΑΛ προάγει την εκπαίδευση με σύγχρονες διαδικασίες και με πρωταρχικό γνώμονα την ποιότητα που εγγυάται το Λασαλιανό πλαίσιο αρχών και αξιών.
Τα τελευταία χρόνια τα εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου έχουν πλήρως αναδιοργανωθεί με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα Νέο Σχολείο, με κύρος, ιστορία αλλά και καινοτόμες εκπαιδευτικές δομές. Συνεχίζουμε με όρεξη και αγάπη για το λειτούργημά μας, γιατί πιστεύουμε ότι τα παιδιά της Σύρου αξίζουν ποιοτική παιδεία που θα τους προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Jean – Marie συναντήθηκε και συζήτησε σήμερα με τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων. Τους ενημέρωσε ότι αν αποφασίσουν να κάνουν σπουδές στη Γαλλία το εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle θα βρίσκεται συνεχώς κοντά τους, ακόμα και με τη δυνατότητα φιλοξενίας, προσφέροντάς τους έτσι μια μοναδική ευκαιρία.
Διότι δεν είμαστε απλά ένα σχολείο, αλλά ένας άλλος τρόπος ζωής!