Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM της WRO  Hellas

Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM της WRO  Hellas

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 διεξήχθη  ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Νοτίου Αιγαίου του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM της WRO  Hellas  στα Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου.

Στη συγκεκριμένη φάση του Διαγωνισμού συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τα Nηπιαγωγεία της Σύρου : το 3ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης , το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου και το Νηπιαγωγείο Ποσειδωνίας , τα οποία παρουσίασαν τα projects τους με θέμα «Μεσόγειος, πηγή ζωής και πολιτισμού» και ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους με την εξαιρετική προετοιμασία της κάθε ομάδας.

Στη κατηγορία «Οι απλές μηχανές ενώνουν την Μεσόγειο Θάλασσα» | Α’-Δ’ Δημοτικού συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο των εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου.

Στην κατηγορία “Μεσόγειος, πηγή ζωής και πολιτισμού” | Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο της Ποσειδωνίας, το οποίο κατάφερε με την παρουσίασή του να κερδίσει τους κριτές και να προκριθεί στο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα.

Στην κατηγορία του Γυμνασίου συμμετείχε το Γυμνάσιο Μυκόνου το οποίο εξέπληξε τους κριτές με τα ρομπότ του.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους. Δίνουμε ραντεβού με ακόμα περισσότερες συμμετοχές την επόμενη σχολική χρονιά!