Πρωτότυπος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ"

Πρωτότυπος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ"

Τα εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου θα αποτελέσουν για 5η χρονιά εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού, όχι μόνο για τους μαθητές και τις μαθήτριές τους αλλά και για εξωτερικούς μαθητές και μαθήτριες.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, όχι δια ζώσης, σε χώρο που θα επιλεγεί από τους ίδιους τους μαθητές/τριες (στην οικία τους ή όπου αλλού επιλέξουν). Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους ένα ψηφιακό μέσον (pc, laptop, tablet κ.λπ.), το οποίο θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μία συγκεκριμένη ώρα θα εισέλθουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό, που θα τους έχει δοθεί μόλις εγγραφούν. Θα έχουν ορισμένο χρόνο να απαντήσουν στις 25 ερωτήσεις του διαγωνισμού, ενώ μόλις ο χρόνος εξαντληθεί, θα σταματά η δυνατότητα να απαντούν σε ερωτήσεις.

Μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι η ετήσια συνδρομή (κόστος 10 ευρώ) στο περιοδικό της ΕΜΕ με τίτλο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, το οποίο εκδίδεται μία φορά τον χρόνο και θα σταλεί στο κέντρο, από όπου θα παραληφθεί από τους συνδρομητές λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Δηλώσεις Συμμετοχής θα δεχτούμε μέχρι 7 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια του διαγωνισμού κα Γούλα Ευγενία μέσω e-mail (egoula@sgschool.gr) ή με τη Γραμματεία του Βαμβακάρειου Γυμνασίου καθημερινά 8:00-14:00 στο τηλέφωνο  2281087713. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό, καθώς και θέματα περασμένων ετών μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.hms.gr/pythagoras/index2.html