Ο πρώτος μήνας των αγγλικών ΜΑΣ

Ο πρώτος μήνας των αγγλικών ΜΑΣ

Ο πρώτος μήνας στα αγγλικά ΜΑΣ ήταν πραγματικά ένας υπέροχος μήνας για τους μικρούς μας μαθητές! Οι μικροί μας μαθητές γνώρισαν την Cookie, την πολύτιμη βοηθό της εκπαιδευτικού και φόρεσαν τα κολιεδάκια με το όνομα τους. 
Επίσης, μάθαμε να τραγουδάμε το τραγούδι ρουτίνας μας “hello,hello – what’s your name ?” για να ξεκινάει πάντα όμορφα το μάθημά μας.
Είπαμε τις πιο γλυκές καλημέρες και καληνύχτες στα αγγλικά και παίξαμε με την πρώτη μας χειροτεχνία :” the moon and the sun”!
Δέσαμε τις ζώνες στο αεροπλάνο και πετάξαμε για το όμορφο Λονδίνο όπου θαυμάσαμε τα αξιοθέατα και πιάσαμε αληθινά σουβενίρ και μάλιστα παίξαμε και ένα παιχνίδι τους για να τους γνωρίσουμε λίγο πιο καλά: ” London Bridge is falling down”.
Μάθαμε τα αθλήματα στα αγγλικά και ακούσαμε το ‘hello’ σε όλες τις γλώσσες για να γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή ημέρα Γλωσσών .
Υποδεχτήκαμε το Φθινόπωρο μαθαίνοντας λεξούλες που σχετίζονται με αυτό, καθώς και τα χρώματα του και ολοκληρώσαμε την θεματική μας με ένα υπέροχο κολάζ που μας δίδαξε ότι όπως τα φύλλα του φθινοπώρου έχουν διαφορετικό σχήμα, μέγεθος και χρώμα και είναι τόσο όμορφα και ξεχωριστά έτσι ακριβώς είμαστε και εμείς, διαφορετικοί ο ένας από το άλλον μα όλοι μας όμορφοι με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!
Ήταν αναμφισβήτητα ένας μήνας γεμάτος από γνώση, παιχνίδι, μουσικοκινητική, χειροτεχνίες μα και ένας μήνας γνωριμίας και αγάπης για τα αγγλικά ΜΑΣ !