Ενημερωτικό Βρεφονηπιακού Οκτώβριος 2024

Ενημερωτικό Βρεφονηπιακού Οκτώβριος 2024
  • Την Παρασκευή 4/10/2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από την κ. Βιργινία Ζαράρη, μέλος του Συλλόγου «Αδέσποτα Ζώα». Στη δράση αυτή θα πάρουν μέρος τα παιδιά του Παιδικού τμήματος.
  • Από τη Δευτέρα 30/9, ξεκινούν οι ειδικότητες του Θεατρικού παιχνιδιού, της Μουσικής και της Γυμναστικής. Οι ειδικότητες  θα πραγματοποιούνται ανά τμήματα. Το πρόγραμμα των ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

 ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA

ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

ΤΡΙΤΗ

Γυμναστική

 

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

Μουσική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

 

  • Τη Δευτέρα 14/10 και την Τρίτη 15/10 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για το παιδικό τμήμα – Παπάκια  (τα παιδιά της κ. Μαρκελίνας και της κ.  Αθηνάς)Την Τετάρτη 16/10 και την Πέμπτη 17/10 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για το βρεφικό τμήμα (τα παιδιά της κ. Αντωνίας και της κ.Μαρίας).  Την Δευτέρα 21/10 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για το παιδικό τμήμα – Κουκουβάγιες   (τα παιδιά της κ. Γιούλης και της κ. Κατερίνας). Θα σταλεί ενημερωτικό email , ώστε να κλείσετε το ατομικό ραντεβού με τις εκπαιδευτικούς.
  • Την Τετάρτη 16/10, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Παρασκευή 25/10 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μεταξύ των παιδιών. Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή στο ημερήσιο πρόγραμμα. Τη Δευτέρα 28/10 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό μήνα!!!