Αγιασμός 2024-2025

Αγιασμός 2024-2025
Αγιασμός στο σχολείο Μ.Α.Σ, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με λαμπερό ήλιο και πολλά χαμόγελα.
 
Ο Διευθυντής κ. Διονύσιος. Μεσσάρης, το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Σύρου, fr Μάριος, στην οποία ανήκουν τα εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ, εύχονται σε όλους τους μαθητές/ριες, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες, μια χρονιά γεμάτη γνώσεις, δημιουργικότητα και προκλήσεις!
 
Στο ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι απλά μαθήματα, αλλά μια μοναδική εμπειρία ζωής. Υποσχόμαστε κάθε μέρα να είναι μια ευκαιρία για εξέλιξη και το σχολείο μας να είναι ένας χώρος όπου οι αξίες, η καινοτομία και η αγάπη για τη μάθηση να συνυπάρχουν αρμονικά.
 
Καλή αρχή σε όλους & όλες! 
 
Φέτος , στον Αγιασμό του σχολείου Μ.Α.Σ, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Πατέρας Νίκος Ρούσσος, εκπρόσωπος του Καθολικού Επισκόπου π. Πέτρου Στεφάνου και οι εκπρόσωποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατέρας Φλαβιανός Αλμπέσκου και Πατέρας Γαβαλάς Νικόλαος. Επίσης, η κα. Ζωή Αποστόλου, σύμβουλος εκπαίδευσης/ εκπρόσωπος Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και Α΄ βαθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, καθώς και ο κύριος Βουτσίνος Ιωάννης, εκπρόσωπος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης