ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αναλαμβάνω το τιμόνι του Σχολείου Μ.Α.Σ. σε μια δύσκολη συγκυρία που μας στερεί την ευκαιρία να χαρούμε την πρώτη μέρα του σχολικού έτους όπως θα θέλαμε και να ευχηθούμε δια ζώσης Καλή Σχολική Χρονιά.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια, εγρήγορση, ευαισθησία και περισυλλογή, ώστε να κυριαρχήσει η συνεργασία και η θετική σκέψη, για να οδηγηθούμε σε προτάσεις και λύσεις που θα συνδράμουν το έργο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, η οποία έχει αναλάβει την αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών όλων των βαθμίδων του Σχολείου Μ.Α.Σ.

Έχουμε την  ευθύνη να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα δημιουργικότητας, συνεργασίας, ενθάρρυνσης και στήριξης των μαθητών και μαθητριών μας.

Το Σχολείο Μ.Α.Σ. έχει επανασχεδιάσει όλα τα προγράμματα βελτιώνοντας το εκπαιδευτικό υλικό, τις μεθόδους διδασκαλίας, τις παρεχόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, το εκπαιδευτικό περιβάλλον και τις υποδομές, τα μέσα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, τις αθλητικές υποδομές, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του και έχει προετοιμαστεί για κάθε σενάριο λειτουργίας, ώστε να υποστηρίξει την εκπαίδευση των παιδιών σε κάθε περίπτωση.

Να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια και ότι θα τιμήσουμε την απόφασή σας να επιλέξετε το Σχολείο Μ.Α.Σ.

Το σύνθημα του Σχολείου Μ.Α.Σ. θα το κάνουμε πράξη σε κάθε συνεργασία μας.

Μαθαίνουμε

Αλλάζουμε

Συνεργαζόμαστε

και τιμούμε την ιστορία των Λασαλιανών Σχολείων.

350 χρόνια Ιστορία

100 χρόνια στη Σύρο

1.000 Σχολεία στον κόσμο

80.000 Εκπαιδευτικοί

1.000.000 Μαθητές

ενώνουμε τις φωνές και τις καρδιές μας και ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και δύναμη για τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.

Ο Γενικός Διευθυντής

Των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου

Διονύσιος Μεσσάρης