ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

το τελευταίο χρονικό διάστημα δύο λέξεις έχουν εισέλθει στη ζωή μας και ακούγονται συνεχώς και από παντού: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
“Μένουμε σπίτι” είναι το ζητούμενο για να κρατήσουμε μακριά από εμάς και την οικογένειά μας τον κορωνοϊό.
Το σχολείο μας επιθυμεί να συμμετέχει στη μεγάλη αυτή προσπάθεια όλης της κοινωνίας και να δώσει το δικό του μήνυμα αξιοποιώντας τη δική σας δημιουργικότητα και φαντασία.
Σκοπός μας είναι να προτρέψουμε τους ανθρώπους όλου του κόσμου, μεγάλους και μικρούς, να μείνουν σπίτι.
Η καμπάνια αυτή θα είναι δική σας και θα βασιστεί στα δικά σας μηνύματα μέσω βίντεο που θα δημιουργήσετε και θα μας αποστείλετε. Περιμένουμε να μας στείλετε βίντεο με διάρκεια το πολύ 40 δευτερολέπτων για να ενώσουμε τις φωνές μας στην καμπάνια του σχολείου μας.
Το βίντεο αυτό θα το σκηνοθετήσετε και θα το δημιουργήσετε με σκοπό να πείσετε με έξυπνο και επικοινωνιακό τρόπο όλους τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι.
Τα καλύτερα από τα δικά σας βίντεο θα επιλεγούν και θα ανέβουν στο κανάλι του σχολείου μας στο YouTube.
Μένουμε στο σπίτι λοιπόν και περιμένουμε τις δικές σας δημιουργίες,  τα δικά σας βίντεο.
Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι εσείς ή και άλλα μέλη της οικογένειάς σας που μένετε μαζί, είστε καλοί σκηνοθέτες, διαφημιστές και ηθοποιοί.

Μπορείτε να μας στείλετε τα βίντεο μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου με wetransfer. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όνομα του αρχείου να έχει το ονοματεπώνυμό σας και την τάξη σας.

Στο πεδίο «Έντυπα» στη σελίδα του σχολείου μας sgschool.gr θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα μας στείλετε τα βίντεο μέσω wetransfer.com

Για το Γυμνάσιο:gymlasalle@sgschool.gr

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ- ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ με εσάς πρωταγωνιστές!