Η γιορτή της αγάπης - μια χειροποίητη γιορτή!

Η γιορτή της αγάπης - μια χειροποίητη γιορτή!

Μετά από τρία χρόνια απομόνωσης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, χαρήκαμε την ημέρα των παιδιών του Δημοτικού σχολείου στα εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου.

Το σχολείο υποδέχτηκε και τους γονείς και όλοι μαζί γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα με θεατρικά δρώμενα, κάλαντα και γιορτινά τραγούδια, κατασκευές αστεριών, βάψιμο προσώπου, ζαχαροπλαστική, κατασκευή κουλουριών, δημιουργία του δέντρου της αγάπης και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Μεγάλη επιτυχία είχε και το bazaar των μαθητών μας – που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης των δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας – τα έσοδα του οποίου θα στηρίξουν παιδιά της Σύρου.

Όλες οι δράσεις έγιναν από τα ίδια τα παιδιά με μεγάλη αγάπη.

Οι γιορτές μας αποτελούν εκπαιδευτικό εργαλείο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών. Η μεγάλη επιτυχία τους οφείλεται στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών, μαθητών, διοικητικού προσωπικού καθώς και στη θαυμάσια συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, που ετοίμασε το κέρασμα και στήριξε όλες τις δράσεις.

Το σχολείο μας πλημμύρισε με γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, αποφοίτους και φίλους που χάρηκαν αυτή τη ζεστή δημιουργική ατμόσφαιρα.

Γιατί τα εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου δεν είναι απλά ένα σχολείο, αλλά ένας άλλος τρόπος ζωής.