Ενημερωτικό Νοεμβρίου - Δημοτικό

Ενημερωτικό Νοεμβρίου - Δημοτικό

          Με το παρόν  σας ενημερώνουμε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία  και  στον  προγραμματισμό  του Σχολείου για τον Νοέμβριο:

  • Την Τετάρτη 16/11, από τις 17:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό, ενημερωτική συγκέντρωση γονέων- εκπαιδευτικών για την πρόοδο των παιδιών. Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας θα είναι στη διάθεσή σας για κατ΄ ιδίαν  συνεργασία.
  • Την Πέμπτη 17 /11,το Δημοτικό θα πραγματοποιήσει δραστηριότητες αφιερωμένες στην επέτειο του Πολυτεχνείου για τους μαθητές όλων των τάξεων. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο χωρίς τα βιβλία τους. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους κασετίνα με όλα τα απαραίτητα και το τσαντάκι του φαγητού. Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 13:00 το μεσημέρι και θα τους/τις παραλάβετε από τον χώρο του σχολείου. Το δρομολόγιο του σχολικού θα γίνει κανονικά το ίδιο και η μεσημεριανή ζώνη.
  • Μέσα στο μήνα Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί εκδρομή ,θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για ημερομηνία και τοποθεσία.
  • Την Παρασκευή 25/11, γιορτή της Αγ. Αικατερίνης, το πρώτο δίωρο θα γίνει εκκλησιασμός. Τα ορθόδοξα παιδιά θα εκκλησιαστούν στον Ι. Ν. της Μεταμόρφωσης και τα καθολικά στο παρεκκλήσι της Ι. Μονής του σχολείου.

Από τη Διεύθυνση