Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου Μαρτίος 2024

Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου Μαρτίος 2024
  • Το Σάββατο 9 Μαρτίου στην αίθουσα Δελασαλ θα διεξαχθεί ο μαθητικός Διαγωνισμός Ρομποτικής της STEM Education. Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τις εργασίες των συμμαθητων τους και των υπόλοιπων σχολείων. Για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθείτε εκ νέου.
  • Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο ήδη  μασκαρεμένα, με τις δικές τους στολές,  από το σπίτι τους. Παρακαλούμε να το σεβαστείτε για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος της ημέρας αυτής. Αν κάποιο παιδί δεν επιθυμεί να μεταμφιεστεί είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό και θα προσέλθει στο σχολείο με τα κανονικά του ρούχα. Επίσης, το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών θα είναι καλαμάκια κοτόπουλο, σαλάτα και πιτούλες, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Την Παρασκευή  22 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δελασάλ, γιορτή προς τιμήν της 25ης  Μαρτίου, χωρίς την παρουσία γονέων. Δε θα υπάρχουν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα.
  • Τη Δευτέρα  25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Τα τμήματα  του νηπιαγωγείου θα συμμετέχουν στη μαθητική αυτή παρέλαση με τις στολές που έχουν δοθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Κορίτσια: Μπλε υφασμάτινη φούστα, άσπρο καλσόν και σκούρα παπούτσια.

Αγόρια: Μπλε σκούρο παντελόνι. Και σκούρα παπούτσια.

Μετά το πέρας της ημέρας αυτής, οι στολές θα πρέπει να επιστραφούν στις εκπαιδευτικούς στην αρχική τους κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.

 Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τις επιπλέον πληροφορίες εκείνης της ημέρας.

  • Την Τρίτη 26 Μαρτίου τα τμήματα του προνηπίου & νηπίου θα επισκεφθούν την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ερμούπολης στο πλαίσιο της  θεματικής  “Μουσικά Όργανα” καθώς και για το  Πρόγραμμα Μετάβασης Νηπιαγωγείο- Δημοτικό.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!