Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου - Δεκέμβριος 2023

Ενημερωτικό Νηπιαγωγείου - Δεκέμβριος 2023
  • Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ορόφου μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους.
  • Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο 6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, προκειμένου να υλοποιήσουν ένα εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών τα οποία θα διατεθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Μητέρα».
  • Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό, λόγω της εορτής του Αγίου Νικολάου, πολιούχου του νησιού μας.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτεί το Νηπιαγωγείο μας ο Σύλλογος Αρωγή, με σκοπό να πραγματοποιήσει σχετικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά.

Επίσης, με αφορμή την ίδια ημέρα, θα επισκεφτούν την τάξη μας οι μαθητές του λυκείου προκειμένου να μας παρουσιάσουν το παραμύθι «ο Περπατούλης».

  • Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα επισκεφτούν το Θέατρο Απόλλων, για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «ο Τρομάρας».
  • Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε συνεργασία με τους μαθητές του Παιδικού σταθμού. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης από τον Παιδικό σταθμό στο Νηπιαγωγείο.
  • Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με το Νηπιαγωγείο των Ουρσουλινών και θα πραγματοποιήσουν μία διαδικτυακή σύνδεση για να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα.
  • Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου στις 18:30 στην αίθουσα Δελασάλ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 18:00. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε εκ νέου.

*MAKE A WISH: Την ημέρα της γιορτής στον προθάλαμο της αίθουσας Δελασάλ, θα υπάρχει πάγκος με το «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ». Με το ποσό των 2€, μπορείτε να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών και παράλληλα θα λάβετε ως αναμνηστικό το Αστέρι της Ευχής. Η παραπάνω ενέργεια είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική.

  • Το Νηπιαγωγείο μας θα κλείσει στις 22 Δεκεμβρίου για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα σας περιμένουμε με την νέα χρονιά στις 8 Ιανουαρίου, όπου θα ξεκινήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους !!