Ενημερωτικό Μαρτίου - Νηπιαγωγείο

Ενημερωτικό Μαρτίου - Νηπιαγωγείο
  •  Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας (04/03), την Πέμπτη 3 Μαρτίου, οι μαθητές του Νηπίου και του Προνηπίου θα φτιάξουν ευφάνταστα υγιεινά σνακ φρούτων.
  • Την Παρασκευή 4 Μαρτίου οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπίου θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικες δραστηριότητες καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Θα δημιουργήσουν αυτοσχέδιες στολές και θα φτιάξουν παραδοσιακό στεφανωτό με την βοήθεια του κ. Σολάρη.  Υπενθυμίζουμε πως εκείνη την ημέρα τα μαθήματά μας θα ολοκληρωθούν νωρίτερα.  Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 14:00.
  • Την  Τρίτη 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση που δεν έχει σταλεί κάποιο βιβλιάριο, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Την Πέμπτη  24 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί στις τάξεις του Νηπιαγωγείου και του Προνηπίου αντίστοιχα, γιορτή προς τιμήν της 25ης  Μαρτίου, χωρίς την παρουσία γονέων. Δε θα υπάρχουν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα.
  • Την Παρασκευή 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω εθνικής εορτής. Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τις επιπλέον πληροφορίες εκείνης της ημέρας.
  • Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με τις εκπαιδευτικούς για οτιδήποτε σας απασχολεί, είτε μέσω της γραμματείας, είτε μέσω της πλατφόρμας του σχολείου μας (G-suite). Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε και με τις εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων στις ώρες συνεργασίας που έχουν ανακοινωθεί στο ενημερωτικό του Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!