Ενημερωτικό Δεκεμβρίου

Ενημερωτικό Δεκεμβρίου
  • Τη Δευτέρα 5/12, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ορόφου μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους.
  • Την Τρίτη 6/12, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό, λόγω της εορτής του Αγίου Νικολάου, πολιούχου του νησιού μας.
  • Την Πέμπτη 8/12 και την Παρασκευή 9/12 οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε συνεργασία με τους μαθητές του Παιδικού σταθμού. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης από τον Παιδικό σταθμό στο Νηπιαγωγείο.
  • Τη Δευτέρα 12/12 θα επισκεφτεί το σχολείο μας μία ζαχαροπλάστης, προκειμένου να φτιάξουμε μαζί κουραμπιεδάκια.
  • Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, οι οποίες στάλθηκαν μέσω Ταχυδρομείου, στη Γαλλία στο σχολείο «La Perverie». Με το συγκεκριμένο σχολείο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούμε δραστηριότητες από κοινού. Η πρώτη μας συνάντηση θα είναι την Τρίτη 13/12, όπου θα παρουσιάσουμε τις κάρτες που θα έχουμε ανταλλάξει.
  • Την Τετάρτη  14/12 θα γίνει εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Παρακαλούμε να έχετε βάλει στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Τη Δευτέρα 19/12 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου στις 18:30 στην αίθουσα Δελασάλ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 18:00.
  • *MAKE A WISH: Την ημέρα της γιορτής στον προθάλαμο της αίθουσας Δελασάλ, θα υπάρχει πάγκος με το «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ». Με το ποσό των 2€, μπορείτε να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών και παράλληλα θα λάβετε ως αναμνηστικό το Αστέρι της Ευχής. Η παραπάνω ενέργεια είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. *Η συμμετοχή είναι προαιρετική.
  • Το Νηπιαγωγείο μας θα κλείσει στις 23/12 για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκείνη την ημέρα, οι μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου θα σχολάσουν στις 13:00. Θα σας περιμένουμε με τη νέα χρονιά στις 9/1, όπου θα ξεκινήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας.
  • Παρακαλούνται οι γονείς οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμη το λογαριασμό των παιδιών για την πλατφόρμα επικοινωνίας του σχολείου μας (G-Suite), να ανατρέξουν στα εισερχόμενά τους και να αποδεχθούν την πρόσκληση που τους έχει σταλεί. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το email, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, ώστε να αποσταλεί εκ νέου.