Ενημερωτικό Απριλίου - Νηπιαγωγείο

Ενημερωτικό Απριλίου - Νηπιαγωγείο

  •  Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού βιβλίου (02/04), οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Προνηπίου δημιούργησαν τα δικά τους παραμύθια με κεντρικό θέμα την φιλία και τα προσέφεραν στον Παιδικό σταθμό.
  • Την Δευτέρα 11 Απριλίου, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα φτιάξουν Πασχαλινά κουλουράκια. Οι μαθητές του Προνηπίου θα πραγματοποιήσουν την αντίστοιχη δράση την Πέμπτη 14 Απριλίου.
  • Την  Πέμπτη 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση που δεν έχει σταλεί κάποιο βιβλιάριο, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό για τις διακοπές του Πάσχα από την Δευτέρα 18 Απριλίου έως και την Δευτέρα 2 Μαΐου -λόγω του ότι μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς.

Όλοι οι μαθητές θα επιστρέψουν κανονικά στο σχολείο μας την Τρίτη 3 Μαΐου.

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με τις εκπαιδευτικούς για οτιδήποτε σας απασχολεί, είτε μέσω της γραμματείας, είτε μέσω της πλατφόρμας του σχολείου μας (G-suite). Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε και με τις εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων στις ώρες συνεργασίας που έχουν ανακοινωθεί στο ενημερωτικό του Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!