Ενημερωτικό Ιουνίου

Ενημερωτικό Ιουνίου
  • Την Τετάρτη 12/6 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία δράση του προγράμματος μετάβασης από τον Παιδικό Σταθμό στο Νηπιαγωγείο.
  • Την Πέμπτη 13/6 και ώρα 19:00 στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου. Η  ώρα προσέλευσης των παιδιών θα είναι από τις 18:45 – 19:00. Θα σας σταλεί σχετική πρόσκληση και θα σας δοθούν περισσότερες πληροφορίες.
  • Την Παρασκευή 14/6 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην παραλία του Γαλησσά. Το κάθε παιδί θα συνοδεύεται υποχρεωτικά  από τον γονέα του ή κάποιον ενήλικα. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα υλοποιηθούν καλοκαιρινές δραστηριότητες από τις εκπαιδευτικούς. Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 9:15  μπροστά από το aVentura.
  • Τη Δευτέρα 17/6 , σε περίπτωση που κάποιοι γονείς θεωρούν ότι χρειάζεται να έρθουν σε επικοινωνία και να συζητήσουν μαζί με τις εκπαιδευτικούς κατ’ ιδίαν σχετικά με το παιδί τους, οι εκπαιδευτικοί θα είναι διαθέσιμοι. Για τα παπαγαλάκια, οι εκπαιδευτικοί θα είναι στο σχολείο το διάστημα 16:00- 19:00 και για  τις κουκουβάγιες, το διάστημα 16:00-18:00.
  • Την Τετάρτη 19/6 θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Να τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας το βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.

Για ό,τι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.