Ενημερωτικό Απριλίου

Ενημερωτικό Απριλίου
  • Την  Τετάρτη 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση MESSY PLAYγια το Βρεφικό τμήμα. Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν στη τσάντα του παιδιού μία έξτρα αλλαξιά ρούχων.
  • Την Παρασκευή 7 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δράσεις από όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού, με κεντρικό χαρακτήρα τα φρούτα και τα οφέλη μίας ισορροπημένης διατροφής. Στο τέλος των δράσεων αυτών, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα Δελασάλ το θεατρικό δρώμενο «Ο λαίμαργος Βασιλιάς», από τις εκπαιδευτικούς του σταθμού μας.
  • Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα είναι κλειστός λόγω Πάσχα από τη Μ. Πέμπτη 13/4 έως και τη Λαμπρό Τρίτη 18/4. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη μεταβολή των δρομολογίων του σχολικού λεωφορείου.
  • Την Παρασκευή  28  Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου . Παρακαλούμε να έχετε συμπληρώσει το έντυπο συγκατάθεσης μέχρι τότε και να  τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.
  • Την Κυριακη 30/4 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας OPEN DAY  «Κυριακή γνωριμίας – Φέρε και το φίλο σου μαζί»,  για το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό και την Κυριακή 7 Μαΐου για το Βρεφικό σταθμό. Τα OPEN DAY θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυριακή γνωριμίας», στο οποίο είστε όλοι προσκεκλημένοι. Θα σας σταλούν προσκλήσεις με όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης καθώς και για τις δραστηριότητες που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά και οι φίλοι τους. Το Open day έχει ως σκοπό τη γνωριμία της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών της με το σχολείο ΜΑΣ, ώστε να περάσουμε ξέγνοιαστες και δημιουργικές στιγμές.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία…

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!