ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ

<strong>ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ</strong>
  • Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας (4/3), την Πέμπτη 3 Μαρτίου, οι μαθητές του Σταθμού έφτιαξαν ευφάνταστα υγιεινά σνακ φρούτων.
  • Την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικες δραστηριότητες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και  θα μεταμφιεστούν με αποκριάτικες αυτοσχέδιες στολές. Το ημερήσιο πρόγραμμα τους δεν θα μεταβληθεί.
  • Τον μήνα Μάρτιο , τα μεγάλα Προ – προνηπιακά τμήματα ασχολούνται με τη θεματική ενότητα, η οποία αφορά « τη Διατροφή». Επίσης, το μικρό Προ – προνηπιακό τμήμα ασχολείται με «Τα χρώματα».
  • Την Παρασκευή 11/3 θα γίνει η έναρξη του προγράμματος μετάβασης από τον Παιδικό Σταθμό στο Νηπιαγωγείο για τα μεγάλα Προ – προνήπια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθούν δράσεις, με σκοπό την ομαλή μετάβαση και προσαρμογή των  παιδιών σε μεγαλύτερη βαθμίδα. Συγκεκριμένα, τα παιδιά του Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, θα υλοποιήσουν το έθιμο της κυρά – Σαρακοστής. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή των δημιουργημάτων τους, ως δώρο για τη κάθε μία τάξη.
  • Την  Τρίτη 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση που δεν έχει σταλεί κάποιο βιβλιάριο, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Την Πέμπτη  24 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή μας, προς τιμήν της 25ης  Μαρτίου, χωρίς την παρουσία γονέων. Δε θα υπάρχουν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα.
  • Την Παρασκευή 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος είναι ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟ – ΠΡΟΝΗΠΙΑ. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω εθνικής εορτής. Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τις επιπλέον πληροφορίες εκείνης της ημέρας.

                                                                         Σας ευχαριστούμε πολύ!