ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία για όλους και πρόοδο για τα παιδιά ΜΑ.Σ.

            Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά. Η ώρα προσέλευσης ξεκινά στις 7.45 και ολοκληρώνεται στις 7.55. Κατά την προσέλευση και την αποχώρηση είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Προς αποφυγή του συνωστισμού εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στις εισόδους του σχολείου και θα κατευθύνουν τους μαθητές/τριες εντός του κτηρίου τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους.

            Κατά την πρώτη μέρα των μαθημάτων θα γίνει εκπαίδευση για την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας και την τήρηση των μέτρων που ισχύουν για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

            Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προς τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση «τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους στο σχολείο δύο μάσκες (σε ξεχωριστά σακουλάκια η καθεμιά). Tip!! Χρησιμοποιείτε σακουλάκια μεγαλύτερων διαστάσεων από τη μάσκα για να διευκολύνονται οι κινήσεις σας. Τα σακουλάκια τροφίμων είναι μια εύκολη λύση»

Αν κάποιο παιδί έχει γιορτή ή γενέθλια, δεν υπάρχει η δυνατότητα κεράσματος, σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας του ΕΟΔΥ.

Το κυλικείο θα λειτουργεί από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, όπως ορίζονται από την Υ.Α. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339 (ΦΕΚ 3780).