Ενημερωτικό Μαρτίου 2023

Ενημερωτικό Μαρτίου 2023
  • Τη  Δευτέρα 6 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί η 6η συνάντηση MESSY PLAY  για το Βρεφικό τμήμα. Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν στη τσάντα του παιδιού μία έξτρα αλλαξιά ρούχων.
  •  Το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου, αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Η μετάβαση στο Νηπιαγωγείο», στις τάξεις του Νηπιαγωγείου Μ.Α.Σ. Παρακαλείσθε να κλείσετε το ραντεβού σας στη γραμματεία.
  • Τη Δευτέρα 13/3 και την Τετάρτη 15/3, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για  το 1ο τμήμα του Παιδικού σταθμού, τα  παπαγαλάκια (τα παιδιά της κ. Κατερίνας Ρηγούτσου και της κ. Μαρκελίνας Ξανθάκη) και την Τετάρτη 15/3 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση γονέων για  το 2ο τμήμα του Παιδικού σταθμού, τις κουκουβάγιες (τα παιδιά της κ. Γιούλης Ροσσολάτου).  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ατομικών ραντεβού και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας.
  • Την Τετάρτη 15/3 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για το τμήμα του Βρεφικού σταθμού, τα σπουργιτάκια (τα παιδιά της κ. Αντωνίας Δελατόλα και κ. Μαρίας Μπουντούρη). Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ατομικών ραντεβού και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας.
  • Την Παρασκευή  24 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δελασάλ, γιορτή προς τιμήν της 25ης  Μαρτίου, χωρίς την παρουσία γονέων. Δε θα υπάρχουν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα.
  • Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Τα τμήματα που θα συμμετέχουν στη μαθητική αυτή παρέλαση θα είναι τα 2 τμήματα του Παιδικού Σταθμού (κουκουβάγιες και παπαγαλάκια). Τις επόμενες ημέρες θα σας δοθούν οι στολές παρέλασης (σκούρο μπλε πουλόβερ, κόκκινο φουλάρι και το σήμα του σχολείου). 

Μετά το πέρας της ημέρας αυτής, οι στολές θα πρέπει να επιστραφούν στις εκπαιδευτικούς στην αρχική τους κατάσταση το συντομότερο δυνατόν. Η υπόλοιπη ενδυμασία για την παρέλαση είναι η παρακάτω, την οποία θα προμηθευτείτε εσείς.

Κορίτσια: Μπλε υφασμάτινη φούστα, άσπρο καλσόν και σκούρα παπούτσια.

Αγόρια: Μπλε σκούρο παντελόνι. Και σκούρα παπούτσια.

Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για τις επιπλέον πληροφορίες εκείνης της ημέρας.

  • Η συνεργασία μας με την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου,  λόγω έκτακτων επαγγελματικών συνθηκών και διορισμού της στο Δημόσιο τομέα, θα χρειαστεί να φτάσει στο τέλος της. Την ευχαριστούμε θερμά για την άψογη  συνεργασία που είχαμε και για όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξε στα παιδιά ΜΑΣ. Η νέα παιδίατρος του σχολείου είναι η κ. Μάρθα Σαριδου. Θα σας σταλούν νέες δηλώσεις συγκατάθεσης ώστε να τις  συμπληρώσετε.
  • Την Τετάρτη  29 Μαρτίου , θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Μάρθα Σαρίδου. Παρακαλούμε να έχετε συμπληρώσει το έντυπο συγκατάθεσης μέχρι τότε και να  τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας το  βιβλιάριο υγείας του. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται το βιβλιάριο υγείας, το παιδί δεν θα μπορεί να λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση, αλλά θα εξετάζεται κανονικά.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!