Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Λύκειο 10/1/2022

Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Λύκειο 10/1/2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα. Καλή πρόοδο και φώτιση σε όλα τα παιδιά, με δύναμη και υπομονή, για να συνεχίζουμε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας.

Τα μαθήματα, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, κατόπιν απόφασης του υπουργείου, ξεκινούν κανονικά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. Όπως αναφέρεται και στην ενημέρωση  που σας έχει ήδη σταλεί, όλοι οι μαθητές/τριες υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο(selftest). Τα παιδιά κατά την προσέλευση στο σχολείο τη Δεύτερα, την Τρίτη και  την Παρασκευή, πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό selftest . Θα σας παρακαλούσα, επίσης, όσοι γονείς δεν έχετε ήδη στείλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού των παιδιών σας, να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail του Λυκείου (lyklasalle@sgschool.gr).

 Τέλος, όλοι μαζί, με συνεργασία και κατανόηση, θα μπορέσουμε να διανύσουμε αυτή την κρίσιμη περίοδο . Όλη η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας, με αγάπη και υπομονή, καθοδηγεί και προσέχει τα παιδιά στο σχολικό περιβάλλον. H δική σας βοήθεια και καθοδήγηση όμως θα αποτελέσουν μια μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας για όλους.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του

ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟΥ  ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ