Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Δημοτικό 10/1/2022

Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Δημοτικό 10/1/2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα . Καλή πρόοδο και φώτιση σε όλα τα παιδιά, με δύναμη και υπομονή, για να συνεχίζουμε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας.

Τα μαθήματα, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί κατόπιν απόφασης του υπουργείου, ξεκινούν κανονικά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 .  Όλοι μαθητές/τριες προσέρχονται κανονικά στην ώρα τους  με τη διαφορά ότι βάσει απόφασης, τη Δεύτερα, την Τρίτη και  την Παρασκευή θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό selftest για την είσοδό τους στον  σχολικό χώρο.Σας έχουν σταλεί όλες οι οδηγίες αναλυτικά. Θα ήθελα επίσης να σας υπενθυμίσω ότι κάθε μαθητής/τρία πρέπει να έχει το ατομικό του/της τσαντάκι και μέσα  σε αυτό το να υπάρχει νερό, φαγητό, μάσκες, καθώς και υγρό αντισηπτικό ή αντισηπτικά μαντηλάκια. Θα σας παρακαλούσα ακόμα να ενημερώσετε και να αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail του δημοτικού(dimlasalle@sgschool.gr) το πιστοποιητικόεμβολιασμού του/της μαθητή/τρίας που έχει εμβολιαστεί.

Τέλος,όλοι μαζί,με συνεργασία και κατανόηση, θα μπορέσουμε να διανύσουμε αυτή την κρίσιμη περίοδο . Όλη η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας, με αγάπη και υπομονή, καθοδηγεί και προσέχει τα παιδιά στο σχολικό περιβάλλον. Επίσης,η δική σας βοήθεια και καθοδήγηση από το οικογενειακό περιβάλλον θα αποτελέσουν μια μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας για όλους.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ “ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”