Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Νηπιαγωγείο 10/1/2022

Ενημερωτικό για την επιστροφή στο Νηπιαγωγείο 10/1/2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Η επιστροφή των μαθητών, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από την σχετική ανάρτηση στην σελίδα του σχολείου, τοποθετείται τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση. Η είσοδος στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί με την ένδειξη σχολική κάρτας, η οποία θα πιστοποιεί το αρνητικό selftest. Το selftest θα γίνει, για την πρώτη εβδομάδα, την Κυριακή, την Δευτέρα και την Πέμπτη, προκειμένου να προσκομίσετε την σχολική κάρτα την Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Όπως θα δείτε και στις αναλυτικές οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα μας, από την δεύτερη εβδομάδα και εξής τα selfttest μειώνονται σε δύο, με την σχολική κάρτα να ενδείκνυται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει το κάθε παιδί να έχει στην τσάντα του τρεις μάσκες και ένα σακουλάκι για να τοποθετούνται μέσα οι χρησιμοποιημένες.

Τέλος, με συνεργασία και κατανόηση θα μπορέσουμε όλοι μαζί να διανύσουμε αυτή τη κρίσιμη περίοδο. Όλη η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας με αγάπη και υπομονή καθοδηγεί και προσέχει τα παιδιά στο σχολικό περιβάλλον. Η δική σας βοήθεια και καθοδήγηση, επίσης, από το οικογενειακό περιβάλλον θα αποτελέσουν μια μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας για όλους .

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του

Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου “ Ο Άγιος Γεώργιος ”