Ενημέρωση για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022 Α' Δημοτικού

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της πρώτης δημοτικού

Σας καλωσορίζουμε στην Α’ τάξη του δημοτικού Μ.Α.Σ και ευχόμαστε στα παιδιά και σε σας μια καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

Όλη η εκπαιδευτική ομάδα του δημοτικού σχολείου μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους νέους/ες μαθητές/τριες της πρώτης τάξης στο ξεκίνημά τους με αγάπη, υπομονή και ζήλο.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα του Αγιασμού, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο από το πάνω parking στις 9:00 π.μ. Οι εκπαιδευτικοί θα παραλάβουν τα παιδιά και θα τα οδηγήσουν στην τάξη τους, όπου θα τα υποδέχεται η δασκάλα τους, κ. Σαγκινέτου Κατερίνα. Θα παραμείνουν εκεί, θα γνωριστούν μεταξύ τους, θα συνομιλήσουν με την εκπαιδευτικό και θα παρακολουθήσουν μέσω live streaming τον Αγιασμό, που θα τελεστεί στο προαύλιο. Επίσης, θα παραλάβουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα-ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργιά της τάξης και του σχολείου. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνει στις 10: 30 π.μ. πάλι από το πάνω parking και πάντα με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου, όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν τη Δευτέρα 13/9/21 έχοντας κάνειself test και προσκομίζοντας το αποδεικτικό αρνητικού αποτελέσματος. Τα παιδιά πρέπει να κρατάνε στο χέρι το συγκεκριμένο έντυπο, για να το δείξουν στον/στην εκπαιδευτικό που θα τα παραλάβει από το parking. Όλοι οι μαθητές προσέρχονται με μάσκες.

Παρακαλούμε πολύ, να διαβάσετε με προσοχή τα έγγραφα που θα δοθούν στους/στις μαθητές/τριες, διότι περιέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Τέλος, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη συνάντηση γονέων/κηδεμόνων με σκοπό να ενημερωθείτε από τους/τις εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα της κάθε τάξης. Θα λάβετε νέα ανακοίνωση για τη συνάντηση αυτή.

Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις και απορίες.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια του Δημοτικού

Δεναξά Μαργαρίτα