Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2021-2022 Νηπιαγωγείο "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

                                   

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Νηπιαγωγείου Μ.Α.Σ,

σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στα παιδιά σας και σε εσάς μια καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

Όλη η εκπαιδευτική ομάδα του Νηπιαγωγείου μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μαθητές της στο ξεκίνημα τους με αγάπη, υπομονή και ζήλο.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγιασμού, οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο  από το πάνω parking στις 08:45. Τα παιδιά θα τα παραλάβουν οι εκπαιδευτικοί και θα τα οδηγήσουν στη τάξη τους όπου και θα τους υποδέχονται οι δασκάλες τους Πόπη Σιγάλα και Αγγέλα Βαρθαλίτου. Θα παραμείνουν εκεί όπου και θα γνωριστούν μεταξύ τους, θα συνομιλήσουν με την εκπαιδευτικό, θα παρακολουθήσουν τη λειτουργιά του αγιασμού που θα γίνεται στο προαύλιο και θα παραλάβουν τα δώρα τους. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 10: 45 πάλι από το πάνω parking και πάντα με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου, όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν τη Δευτέρα 13/9/21 έχοντας κάνειself test και προσκομίζοντας το αποδεικτικό αρνητικού αποτελέσματος. Το συγκεκριμένο έντυπο πρέπει να το κρατούν στο χέρι τα παιδιά για να το δείξουν στον εκπαιδευτικό που θα τα παραλάβει από το parking.

Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις και απορίες.