Ενημερωτικό Φεβρουαρίου

Ενημερωτικό Φεβρουαρίου

  • Την  Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των παιδιών από την παιδίατρο κ. Θέκλα Πουκουλίδου. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση που δεν έχει σταλεί κάποιο βιβλιάριο, το παιδί θα εξεταστεί κανονικά, χωρίς όμως να λάβει σχετική βεβαίωση.
  • Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με τις εκπαιδευτικούς για οτιδήποτε σας απασχολεί, είτε μέσω της γραμματείας, είτε μέσω της πλατφόρμας του σχολείου μας (G-suite).
  • Τέλη Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση γονέων για τις τάξεις του Νηπίου και του Προνηπίου, αναφορικά με την πρόοδο των παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση.
  • Οι μαθητές του Νηπίου και του Προνηπίου κατά τον μήνα Φεβρουάριο θα υλοποιήσουν δράσεις και δραστηριότητες για τις Απόκριες.
  • Στο τμήμα του Νηπιαγωγείου έχει αρχίσει το πρόγραμμα της Κυκλοφοριακής αγωγής, το οποίο έχει διάρκεια δύο (2) μήνες και πραγματοποιείται παράλληλα με την εκάστοτε θεματική ενότητα. Η Κυκλοφοριακή Αγωγή, συνιστά τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης προκειμένου τα παιδιά να λειτουργούν υπεύθυνα, ως πεζοί, ως συνεπιβάτες, ως ποδηλάτες και μετέπειτα ως οδηγοί. Η μύηση των παιδιών στην κατάλληλη οδική συμπεριφορά πραγματοποιείται με θεωρητικό αλλά και βιωματικό τρόπο, στο mini πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του σχολείου μας.
  • Παρακάτω θα βρείτε τις ώρες συνεργασίας των εκπαιδευτικών των ειδικοτήτων μας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας, διαδικτυακά ή διά ζώσης τις εξής ώρες:

Ιωάννα Καλοξύλου (αγγλικά): Δευτέρα 12:30 – 13:00

Αλίκη Τσάκνη (γαλλικά): Τετάρτη 11:35 – 12:20

Ελένη Βουτσίνου (θεατρικό παιχνίδι): Τετάρτη 11:45-12:15 & Παρασκευή 13:30-14:00

Έλμα Ξανθάκη (μουσική): Πέμπτη 11:30-12:00

*για το μάθημα της γυμναστικής, επειδή η εκπαιδευτικός βρίσκεται σε άδεια, μπορείτε να ρωτάτε τη νηπιαγωγό.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία. Καλό μήνα !